Εταιρεία

1960 Η εταιρεία ΡΗΓΑΣ ξεκίνησε το 1960 με έπιπλα  κουζίνας στην  Θεσσαλονίκη.
1994 Το 1994 έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία ξεκίνησε την εισαγωγή επίπλων κουζίνας από την Ιταλία, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους οίκους της Ιταλίας.
1997 Το 1997 σταματάει την εγχώρια παραγωγή και στρέφεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση ιταλικών οίκων με ποικιλία από ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, βεστιάρια & εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.
2003 Το 2003 δημιουργήθηκε μια κοινοπραξία με την επωνυμία e-cucine3.
2007 Μέσα στο 2007 ξεκίνησε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο ARREDO 3 διευρύνοντας έτσι την γκάμα από  έπιπλα κουζίνας .
2010 Μέσα στο 2010 είχε ξεκινήσει μία άψογη συνεργασία με τον μεγαλύτερο ιταλικό οίκο επίπλων LUBE CUCINE.
2011 Το 2011 η εταιρεία ΡΗΓΑΣ προχώρησε σε νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρεία PEDINI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΗΓΑΣ - ένας τέλειος συνδυασμός. Στρόγγυλες κουζίνες, καμπύλες κουζίνες, από την επώνυμη κουζίνα pedini.

Επίσης εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, οι πελάτες μας καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην τεράστια γκάμα που διαθέτει η εταιρεία μας σε ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, συνθέσεις επίπλων TV, ηλεκτρικές συσκευές miele aeg - franke - bauknecht – neff, αποροφητήρες elica, νεροχύτες franke και μπαταρίες κουζίνας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, φωτιστικά.

Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και προσφέροντας τα πάντα για το σπίτι σας σε ένα προσιτό, ολοκληρωμένο και συμφέρον για εσάς πακέτο.

Η εταιρεία e cucine Ρήγας στηριζόμενη στο τρίπτυχο:
«Ποικιλία σχεδίων – Ποιότητα κατασκευής – Άριστη τοποθέτηση»
κατέκτησε την ελληνική αγορά, διαθέτοντας συναίσθημα ευθύνης και δικαιώνοντας τις προσδοκίες των πελατών.
Τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας RIGAS CUCINE (ηλεκτρικά Ρήγας) έχουν μεγάλη ποιότητα κατασκευής, τελειότητα και εργονομική αξία. Αποτελούν δείγμα της λειτουργικότητας και απλότητας. Πλούσια γκάμα από ηλεκτρικά εντοιχιζόμενα γνωστές μάρκες όπως κουζίνες  miele, κουζίνες aeg, κουζίνες  franke, κουζίνες neff, θα τα δείτε στο κατάστημά μας στη διεύθυνση Ανδριανουπόλεως 27 και Αιγαίου, Θεσσαλονίκη. Eπίσης έχουμε ποικιλία από ψυγεία – ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια, απορροφητήρες, καθώς  επίσης υπάρχουν φουρνοι, πλυντηρια πιατων, κ.α.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγω η εταιρεία ηλεκτρικά Ρήγας έχει μόνον
ενθουσιασμένους και ικανοποιημένους πελάτες.